Why? Chapter 04

Kategori: Why?

 
Carlos' P.O.V 
Jag vaknade upp i ett vanligt rum och märkte att jag inte var hemma, sen kom jag på. Alexa, jag tittade ner och bredvid mig och såg att hon var borta. Jag ställde mig upp och kom på att jag inte har några kalsonger, jag satte snabbt på mig dem och gick ut genom dörren. Tvn var på i vardagsrummet och så kom det ljud från köket. Jag gick först till köket och såg två tjejer stå där och laga mat. Alexa tittade upp från smeten hon gjorde och la ifrån sig vispen, hon gick fram till mig och kramade om mig. Hon hade fortfarande min tröja på sig och såg så söt ut. 
''Hey Alexa, who is that?'' Jag viskade i hennes öra med min morgonröst 
''It's my best friend Elice and a guy that should be here somewhere'' Hon viskade i mitt öra och kysste mig, hon gick tillbaka och fortsatte med smeten. Jag gick till vardagsrummet och såg James sitta där i soffan. 
''James? What the fuck are you doing here man?'' 
''I'm here with my 'date', why is you here?'' 
''I'm here with Alexa'' 
''Wait, What? You stayed here for the night?'' 
''Yes? Where were you?'' Jag lyfte på mitt ena ögonbryn och satte mig bredvid honom. 
''At Alexa's best friends house'' 
''So I am not the only one that was not sleeping on the tourbus''  
"What the fuck has happend to your back?" James tittade på min rygg. 
''I dunno'' 
''You have scratches all over your back'' James tittade på mig med en 'jag vet vad du gjorde igår' blick. Han gjorde en faceplam och skrattade. 
''Guys it's breakfast'' Alexa tittade in i vardagsrummet och log mot oss. Vi ställde oss upp och gick in till köket och satte oss på varsin sida av bordet. Bordet var dukat och våfflorna var framplockade. Jag tog en och la på den på min tallrik. Alexa och hon den andra satte sig ner och tog också en varsin våffla. Jag åt upp den och tog en till. Alexa tittade på mig och log. När jag var klar så log jag mot Alexa igen. 
''You two are really good'' Jag log mot Alexa och Elice. 
''Thanks'' Alexa och Elice log mot mig. Alexa tittade in i mina ögon och jag lutade mig närmre henne, hon tog tag i min nacke och kysste mig mjukt. James hostade för att få våran uppmärksamhet. 
''We're still here'' Han lyfte ena ögonbrynet och log snett. 
''I need to go, James are you going with me?'' Elice log mot James och ställde sig upp. 
''Of course'' James ställde sig upp och gick efter henne. Dem satte på sig skorna och öppnade dörren. 
''Bye'' Dem gick ut och stängde dörren. Alexa ställde sig upp och började plocka undan, jag ställde mig upp och hjälpte henne. När vi var klara gick vi ut till vardagsrummet och satte oss. Hon lutade sig mot min axel och jag la min arm runt henne. Helt plötsligt avslutade dem för nyheter. Vi tittade förvånat på varandra och sen mot tvn igen. En ung tjej kom fram och log.
''Okay this isn't a big new but, you know the worlds most amasing band ever, One Direction. It says that they are going on tour here in the USA with a boyband we all know, Big Time Rush. They are going '' Vänta va? Jag tittade på Alexa förvånat och hon tittade på mig. 
''Did you know that?'' Alexa tittade förvånat på mig. 
''No'' Jag log halvt mot henne. Hon stängde av tvn och ställde sig upp. 
''We can go and talk to the other guys'' Hon log och satte sig i mitt knä och tittade in i mina hasselnötsbruna ögon. 
''Okay'' Jag log och kysste henne. Vi ställde oss upp och gick in i hennes rum. Hon tog av sig min tröja och gav mig den, hon kom på att hon inte hade en bh på sig och log smått. Jag gick fram till henne och kysste henne. Hon la armarna om min nacke och log mot mina läppar. Jag tittade på hennes hals och såg sugmärket som jag hade gjort igår natt, jag smekte det och log smått. Vi släppte varandra och fortsatte sätta på oss våra kläder. När vi var klara gick vi ut och satte på oss våra skor. Hon borstade snabbt håret och vi gick ut och hon låste dörren. Vi tävlade ner för trapporna och vi båda kom fram samtidigt till porten, vi båda knuffade upp porten och började gå i riktningen mot turne bussen. 
Alexa's P.O.V 
Efter ett par minuter var vi framme och vi gick in till bussen. Logan och Kendall satt och spelade tvspel. Jag gick bakom Carlos och dem verkade inte se mig. 
''Where have you been?'' 
''I have been with the most beatiful girl I ever has meet'' Jag log och Carlos flyttade sig så att dem såg mig. Dem log mot mig. 
''Hi'' Jag log blygt och Carlos la armarna om mina axlar. 
''Hi, I'm Kendall and this is Logan'' Kendall pekade först på sig själv sen på Logan. 
''I'm Alexa'' Jag log och Carlos drog ner mig på soffan bredvid Logan. 
''My girlfriend'' Carlos log stolt och tittade på mig. Kendall och Logan tittade på mig och log sen vände dem sig om och fortsatte spela. 
''Did you know that One Direction will go on tour with us?'' Carlos tittade på Kendall. 
''Yes, they called us and wondered what we did and then asked us if we could open for them, because they did open for us. So we said yes'' 
''Ohh fun'' Carlos log och tittade sen på mig. 
''Can I go on tour with you because just thinking of me without you will make me cry'' Jag viskade i hans öra. 
''Of course babe'' Han viskade i mitt öra och kysste mig. 
''Guys? Can Alexa go on tour with us and One Direction?'' Carlos tittade först på Logan och sen på Kendall. 
''Sure'' Kendall log först mot mig sen mot Carlos, jag och Carlos ställde oss upp och gjorde en glädje dans. 
''I should pack'' Hon log med hela ansiktet. 
''I go with you'' Jag log och vi gick ut igen. Vi gick mot min lägenhet igen, efter ett par minuter var vi framme och tävlade upp för trapporna. Den här gången vann Carlos, jag låste upp dörren och vi gick in. Vi tog av oss skorna och gick till mitt rum, Carlos satte sig i min säng medans jag letade efter min bag. Jag hittade den och började packa, jag la ner väldigt mycket kläder och sen gick jag till mitt smyckes skåp och tog några halsband. Sen gick jag in till badrummet och tog min sminkväska och min tandborste. Jag tog även min borste och la in den, sen stängde jag bagen och gick tillbaka till Carlos och satte mig bredvid honom. Jag tog upp min mobil och ringde Elice. 
''Hi Elice, I wonder one thing'' 
''Hi Alexa, what?'' 
''Can you take Roxie for a few months?'' 
''Sure, you can come over and leave her here with food and stuff'' 
''Okay, thank you, bye'' 
''Bye'' Jag stängde av samtalet och vi gick in till köket och jag la ner mat till Roxie i en plastpåse sen tog jag min bag och ropade på Roxie. Hon kom springande och satte sig vid mina fötter, jag satte på henne kopplet och vi gick ut och jag låste dörren. Carlos och jag tävlade som vanligt ner för trapporna och Carlos vann igen, han öppnade porten och höll den öppen för mig och Roxie som en äkta gentleman. Vi skyndade oss och vi var hemma hos Elice på ett par minuter. Jag gick upp för deras uppfart och knackade på, Elice kom och öppnade dörren. 
''Hi'' Hon log mot mig och Carlos. 
''Hi'' Jag gav henne Roxie. 
''We need to go bye'' Jag log mot henne och sa hejdå till Roxie och Elice stängde dörren. Vi halvt sprang till turne bussen och vi var framme på fyra minuter, vi sprang in i bussen. Carlos visade mig vägen till sängarna, vi var tvunga att gå längst bak i bussen för att komma till sängarna, Carlos visade mig våran lilla säng. 
''Can we both fit in that?'' Jag log mot honom och vi skrattade. 
''I hope so'' Carlos skrattade och tacklade ner mig på sängen. 
''Look we both fit'' Han log och kysste mig. Vi la oss ner ordentlig och tittade varandra i ögonen. 
''You and me, forever and always, through the hate'' Jag log mot honom och kysste honom mjukt. Han la armarna om mig och drog mig närmre honom, han höll om mig omsorgsfullt men ändå tryggt som om jag skulle kunna gå sönder när som helst. Jag lutade mitt huvud emot hans bröst. 
Logan's P.O.V 
James kom in i turne bussen med ett leende, undra vad han har varit. Han satte sig bredvid mig och tänkte ta en kontroll när jag gav han min. 
''I should go and look what Carlos and Alexa are doing'' Jag ställde mig upp och började gå mot våra sängar, när jag kom in så såg jag Carlos och Alexa ligga helt utslagna i Carlos' säng. 
''Aww'' Jag tog snabbt upp min mobil och tog kort på dem, när jag hade tagit typ tio kort släckte jag lampan och gick ut från rummet. Jag sprang till Kendall och James. 
''You two should see Carlos and Alexa'' Jag låste upp min mobil och visade dem en bild. 
''Awww, soo cute'' Båda två gjorde nån min och log. Dem fortsatte spela och jag satte mig bredvid James, jag tog upp en kontroll och började spela. Jag tittade på klockan och såg att den var typ fem på eftermiddagen. 
''We should get some food'' Jag kollade på dem andra killarna. 
''Sure, should we leave Carlos and Alexa here?'' James tittade på mig. 
''Yes, we order something to them incase if they wake up'' Kendall log och vi gick ut. Vi gick till mc donalds eftersom det var närmast, vi hade två säkerhetsvakter med oss. Vi beställde jätte mycket mat och betalade sen gick vi tillbaka till turne bussen. Vi satte oss vid bordet och började äta. När vi var klara satte vi oss och tittade på tv, det var filmen Warm Bodies. Eftersom det inte var något annat på tv så tittade vi på den. 
''I'll go and sleep'' James ställde sig upp och gick. Jag tittade på klockan och såg att den redan var halv tolv, jag gäspade. 
''I will go and sleep to'' Jag ställde mig upp och hängde med James. När vi kom in där sängarna står så hade Carlos och Alexa på sig ett täcke och deras kläder förutom hans kalsonger och hennes bh och trosor låg på golvet. James klättrade upp på sängen ovanför dem. Jag la mig i den andra sängen längst ner, jag tog av mig min tröja och James gjorde detsamma. 
Kendall's P.O.V 
Logan och James gick och la sig så jag var den ända vaken. Jag tog en hamburgare och tittade på filmen. Den var ändå rätt så bra. När filmen var klar stängde jag av tvn och gick in till badrummet och borstade tänderna. Jag gick sen till 'sovrummet', jag klättrade upp på min säng och la mig. Efter ett långt tag av att höra alla andra röra sig i sängarna och småsnarka somnade jag. 
 
~VIKTIGT Ni kanske får kapitel fem imorgon, men ni får inte kapitel 6 förens på torsdag eftersom på onsdag ska jag åka och magnetröntga mig, jag ska trotsa min klausterfobi. Men eftersom man får ha musik ska jag ha mina två älskade pojkband i öronen~ Hope u like it!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: