Why? Chapter 08

Kategori: Why?

 Alexa's P.O.V 
Jag kände hur min mage vände sig och jag kastade mig in på toaletten, jag kände hur min frukost och lunch kom upp och ut. Efter en halvtimme kom det inte upp något mer, någon började knacka på toaletten och kom sen in. Logan tittade förvånat på mig. Jag ställde mig upp och spolade, sen borstade jag snabbt mina tänder och gick ut. Alla tittade förvånat på mig när jag kom ut från toaletten. 
''Darling how are you?'' Carlos tittade nervöst på mig. 
''I'm good, what should I wear to the date?'' Jag log mot honom och satte mig i hans knä. 
''A dress'' Han lutade sin panna mot min och tittade in i mina ögon. 
''Oh, so we are going to a fancy place?'' Jag lipade och kysste honom mjukt. 
''Yes or no'' Han kysste mig lekfullt bredvid mina läppar. Jag drog mina händer genom hans korta hår och kysste honom mjukt. 
''What time are we going?'' Jag log mog honom och placerade mina läppar på hans. 
''In about one hour'' Han log mot mig och jag ställde mig upp. 
''Then I'll go and change'' Jag gick upp för trappen och öppnade sen min bag. Jag tog upp en ljusgrön klänning och satte på mig den. Sen tog jag upp min sminkväska och gick till toalletten. När jag var inne stängde jag dörren och öppnade sminkväskan. Jag tog upp en svart ögonskugga och satte på det lite lätt, sen satte jag på mig eyeliner och sist mascaran. När jag var klar la jag tillbaka allt igen och tittade mig en sista gång i spegeln. Jag puffade upp mitt hår lite och gick ut, jag la' sminkväskan i bagen och satte på mig ett par låga vita converse. Carlos kom upp och jag kastade mig i hans famn. Vi kysstes en liten stund tills han avslutade kyssen och gick sen och satte på sig sina kläder. Han tog ett par jeans, en skjorta och en kavaj. 
''Hello handsome'' Jag log medans han kom närmre och tog in mig en mysig kram, jag myste in mig i hans nacke samtidigt som han smekte min rygg. En rysning for igenom min kropp och jag krökte min rygg lite lätt. Vi släppte och tittade på klockan, det var tio minuter kvar. Carlos tog tag i min hand och ledde mig nerför trappen. 
''We go now'' Carlos log mot dem andra och vi gick ut. När vi kom ut så var det enstaka fans som var där och en vit limosine. 
''Is that ours?'' Jag tittade på Carlos och pekade på limosinen. 
''Yes'' Han ledde mig mot den och öppnade dörren åt mig. Jag hoppade in och sen hoppade han in. Han stängde dörren och jag lutade mig mot honom när bilen började rulla. Efter fem minuter var vi framme och han satte på mig en ögonbindel. Sen gick vi ut, han gick bredvid mig hela tiden och höll om mig. Man kunde höra fansens skrik och sen hur en dörr öppnas. Sen även det där välkända plinget. Carlos satte mig ner på en stol och tog av mig ögonbindeln. Vi var i en glassaffär. Jag log mot Carlos och han kysste mig lätt på kinden, eftersom pressen var säkert bland fansen och vi ville inte att tidningarna skulle börja skriva om oss. En söt servitör kom fram med en stor bananasplit som vi skulle dela på. Carlos la nonchalant armen runt mig och vi började äta av glassen. Efter ca. en timme var vi klara och satt i limosinen påväg tillbaka till bussen. När vi kom in kände jag igen hur glassen sakta började komma upp, jag satte snabbt handen för och sprang in på toaletten. Jag spydde säkert i en halvtimme och sen kom det inte upp nåt mer, jag ställde mig upp med hjälp av toaletten och när jag var uppe spolade jag snabbt och borstade tänderna igen. När jag kom ut var James och Carlos borta, plus Sydney och Fox. 
''Where is Carlos and James?'' Jag tittade på Kendall.
''They went out with the dogs'' Han log mot mig 
''Can you go with me to the shop just one block away? I need something'' Jag tittade på Kendall och log smått. 
''Sure'' Han log mot mig och han ställde sig upp. Vi gick ut genom dörren och började gå mot affären. Jag log mot honom och efter ett par minuter var vi framme och jag bad honom stanna precis där man kom in. Sen gick jag fram till kassörskan och hon log snällt mot mig. 
''Uhm..Do you have a pregnancy test?'' Jag lutade mig över disken och försökte göra så att inte Kendall skulle höra. 
''Sure darling'' Hon tog upp en och jag gav henne pengarna medans hon gav mig graviditetstestet. Jag tog det snabbt och gick in på en toalett, jag drog snabbt ner byxorna och öppnade kartongen som graviditetstestet låg i. Jag kunde höra hur Kendall kom och ställde sig bredvid toalett dörren. När jag va klar ställde jag mig upp och la graviditetstestert på handfatet medans jag tvättade av mina händer. Sen tog jag upp testet och gick ut genom dörren. Jag tittade på Kendall och vi gick ut från affären innan jag tittade på testet. När jag tog upp testet och tittade på det försvann mina ben, jag föll mot marken men Kendall hann fånga mig och bärde mig till en bänk. Kendall tittade förvånat på mig när jag tittade ner på testet och tårarna rann sakta ner för mina kinder. 
Kendall's P.O.V 
Jag tittade på testet i Alexas händer, ett graviditetstest. 
''That pink line will not fade away, just that you know'' Jag tittade på Alexa och hon grät floder. 
''I'm gonna be a mum'' Alexa började gråta ännu mer.
''Wait, who's the father?'' Jag tittade förvånat på Alexa. 
''Carlos I think, he was the last one I had unprotected sex with'' Hon tittade upp på mig och tårarna rullade ner för hennes kinder, hennes smink hade nästan försvunnit. 
''So..Ehm..Los is going to be a father?'' Jag tittade på henne och vi log smått. 
''Yes, but I don't know how he will react when I say it'' Hon tittade upp på mig igen och vi ställde oss upp.
''C'mon we can go back to the tourbus and you can put on some different clothes and take of your makeup'' Jag log uppmuntande mot henne och hon la ner testet i hennes väska. Vi började gå snabbt till turne bussen och när vi var framme sprang hon upp och bytte kläder och tvättade av sitt smink. Efter ca. tio minuter kom hon ner med ett leende på läpparna och testet i handen, men leendet försvann när hon såg att Carlos inte var där. 
''Where's Carlos?'' Hon tittade runt sig och satte sig sen mellan mig och James.
''He was going to get something'' James log mot henne. Istället för att tänka på det satte vi på tvn. Alexa låg och halvsov när Carlos och Sydney kom in. Sydney kom i världens fart och hoppade upp på Alexa. Alexa flög upp och skrek smått. 
''Los, Alexa has something to tell you'' Jag tittade på Carlos och sen på Alexa. Hon ställde sig upp och tittade på Carlos som såg väldigt förvånad ut. 
''Carlos...Uhm...Ehm..In about nine months both of our lifes will change'' Alexa log mot Carlos och han såg väldigt förvånad ut. Hon tog upp testet och visade honom. Han såg fortfarande förvånad ut. 
''Come here and sit down mate'' James klappade på platsen som Alexa nyss satt på. Carlos satte sig ner och såg fortfarande förvånad ut.  Alexa satte sig på huk framför honom med tårarna åter igen rinnandes ner för kinderna. 
''I was thinking that I should do a abort'' Alexa tittade ner på golvet och sen upp på Carlos. 
''No.'' Carlos tittade Alexa djupt i ögonen och kysste henne sen. ''I'm gonna be a father'' Han svalde ner tårarna och log mot Alexa. 
''But.. Carlos.. You are a member in a boyband and you are on tour almost all the time'' Hon ställde sig upp och satte sig sen ner mellan mig och Carlos. 
''Alexa, we can work it out, we can do it'' Carlos tog tag i Alexas ansikte och tittade in i hennes ögon. 
Carlos' P.O.V 
''Just promise me that you will never leave me, how hard it is'' Hon tittade på mig med tårar i ögonen. 
''I will never leave you'' Jag kysste henne snällt. 
''But just remeber I can have a miscarriage'' Hon tittade in i mina ögon och log halvt. ''And I'm in week 5, I need to call my mum'' Man kunde se att hon började darra. 
''How are you babe?'' Jag la armen runt henne och hon lutade huvudet mot min axel. 
''I don't know how my mum will react'' Hennes tårar började sakta rinna nerför hennes kinder. 
''She will be happy'' Jag försökte muntra upp henne och smekte sakta hennes hår. 
''She will kill me'' Hon började gråta ännumer. ''Okay, we don't tell my mum or dad then'' Hon tittade på mig och log. Jag torkade hennes tårar och log mot henne, jag lutade mig sakta mot mig och hon lutade sig mot mig. Vi kysstes passionerat och tittade sen varandra i ögonen. Jag slängde en blick på klockan och såg att den bara var åtta på kvällen. Vi satte på en film och tittade på den. Zayns och Louis' flickvänner ställde sig upp och log mot oss. 
''We need to go now'' Dem log och lämnade turnebussen. 
''Oh no, I'm alone with nine guys'' Alexa log ironiskt och rullade på sina ögon. Vi tittade på henne och skrattade. Sydney kom fram och gnällde vid mig och sen vid Alexa. 
''I can go with her'' Alexa log mot mig och ställde sig upp. Hon hämtade Sydneys koppel och satte på henne det. Sen försvann dem två. Dem andra killarna fortsatte titta på tv medans jag satt där nervöst. En timme gick utan att hon kom tillbaka. 
''James can you go with me and se if we can find Alexa?'' Jag log mot James och han nickade svagt. Vi ställde oss upp och han tog Fox och sen gick vi. Vi hann gå i en halvtimme tills vi hörde Sydneys skall. Jag började snabbt springa mot Sydneys skall. James var mig tätt i hälarna. Man kunde höra på Sydney att det var något som hände, något farligt. När vi kom fram till Alexa och Sydney satt hon bredvid Alexa som låg helt platt på marken och det sipprade blod från hennes armar, näsa och mun. Helt plötsligt hostade hon sakta och öppnade ögonen. 
''Darling how are you?'' Jag satte mig ner bredvid henne och smekte hennes hår. 
''Carlos..They..Kicked..Me..On..The..Stomach..On..The..Baby'' Hennes tårar rann nerför hennes kinder och jag kunde inte hejda mina tårar. 
''JAMES CALL 911 PLEASE'' Mina tårar rann snabbt ner för mina kinder medans James ringde ambulans. Jag höll om Alexas huvud och satt lutad mot henne medans Sydney låg med huvudet på hennes mage. Det verkade som om hon förstod att det var något dåligt som hänt. Man kunde helt plötsligt höra sirener och man kunde se blinkande lampor. När ambulansen kom fram så gav jag James Sydneys koppel och hoppade också in i ambulansen. 
''Come to the hospital so fast you can James!'' Jag ropade högt på honom och han började gå mot turnebussen med hundarna. 
''Did you know what happend?'' Sjukvårdaren tittade på mig strängt. 
''No, but she is pregnant and they kicked her on the stomach'' Jag tittade på Alexa och sen på sjukvårdaren. 
''Okay, where soon in the hospital and she will not wait for the doctor'' Sjukvårdaren log svagt mot mig. ''But you can't go with her so I can escort you to the room she will sleep in'' 
''Okay'' Jag torkade mina tårar och försökte på mig ett leende, ett leende som säkert såg ut som en grimas. Vi var framme vid sjukhuset och ambulansens dörrar öppnades och dem tog ut Alexa. Jag gav henne en snabb kyss på kinden och sen försvann hon. Sjukvårdaren, som hette Dustin ledde mig till det där rummet, rum 247. Bara Kendall, Logan och James kom in genom dörren. Jag tittade upp på dem med tårarna sakta rinnandes nerför mina kinder. James tog en stol och satte sig bredvid mig. 
''Los is okay to cry'' Han tittade in i mina ögon och jag log smått. 
 
 
~~~~~~
Okej, vad tycker ni? Jag kände att ni var värda lite drama, men det kommer bli mer i nästa kapitel lovar er det :*
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: