Why? Chapter 03 VARNING FÖR SNUSK!!!

Kategori: Why?

Alexa's P.O.V 
Jag borde göra mig redo men jag kunde inte glömma min och Carlos kyss, jag borstade håret och lockade det sen satte jag upp håret i en hög tofs. Mina käder jag skulle ha är i klubben och jag skulle träffa min bästa vän på klubben också, hon är också strippa och skulle också jobba idag. Jag gick in i köket och fyllde Roxie's matskål och vattenskålen. När jag var klar tog jag min mobil och satte på mig mina converse. Jag släckte allt och gick ut och låste dörren, jag sprang ner för trapporna och öppnade porten och gick ut. Klubben var två kvarter bort så det tog tio minuter att gå om man gick fort. När jag var framme gick jag in bakvägen och gick mot 'personalens omklädningsrum'. Väl där så började jag byta om till kläderna jag skulle ha. Det var en 'nät byxdress' med genomskinliga strumbyxor som inte gick ändå upp, sen ett par blåa högklackade skor. Jag tittade ner på min tatuering jag har över min röv, det står: Made in the USA, jag la in mina vanliga kläder i mitt skåp och låste det. När jag hade gjort det gick jag ut från omklädningsrummet och in på klubben. Det var fullt med killar i min ålder och uppåt, musiken spelade högt. Min chef kom fram och hon skulle se ut som en sexig sjuksköterska.
''Alexa, I can show you where you should be and your bestfriend and the other boy is in the room nest to yours'' 
''Okay'' Hon visade mig vart jag skulle och jag gick in, hon stängde dörren och jag var själv. Rummet var inte stort men tillräckligt stort för en strippa att dansa, Mitt i rummet var stången och den stod på en scen som kunde lysas upp. Helt plötsligt började en låt spelas, jag hoppade till men lugnade ner mig. Runt scenen med strippstången var det en soffa för killen man skulle strippa för kunde sitta ner. Dörren öppnades och min bästa vän kom in, hon hade nästan samma kläder som min men hennes skor var lila. 
''Elice I'm nervous''
''Me too, but remeber no touching, only if he is in your age'' Hon blinkade mot mig och vi skrattade. 
''If you let him touch you, promise tell me and I will tell you'' Jag log mot henne.
''Sure'' Vi gjorde high five och hon var tvungen att gå in hos henne. Nån ropade att dem var påväg till våra rum. Jag ställde mig på scenen och provade klättra upp för stången och sen snurra ner. När jag hade kommit ner så öppnades dörren och en kille jag så väl kände igen kom in, dörren stängdes bakom honom och ljuset släcktes och jag började dansa medans han satte sig ner. Jag klättrade på stången och gled mig mot den, jag slängde en blick på killen och nu kände jag igen honom. Det är ju Carlos. Jag log och fortsatte dansa, jag slutade dansa och gick fram till honom och gav honom en lätt smekning på kinden, jag satte mig i hans knä och gled mig på honom, jag vände mig om och mötte hans blick. Hans hasselnötsbruna ögon stirrade in i mina. 
''Alexa?'' Hans röst var krasslig och sexig. 
''Yes?'' Jag kunde inte röra mig utan bara kunde titta in i hans ögon. 
''I didn't know you where a stripper'' Han log halvt och bet sig i läppen. 
''I didn't know you did go on stripclub'' Jag log och satte mig i hans knä så att jag fortfarande kunde titta på hans ansikte. Han lutade sig närmre och kysste mig. Jag besvarade kyssen och höll i hans nacke med min hand. Vi bröt kyssen och han började kyssa mig på nacken. Jag drog upp hans tröja lite och började smeka hans magrutor. Han började suga på min ömma punkt och jag kunde inte hålla det inne, det kom ett stön och sen kom jag på det. Min chef får inte höra oss. Han slutade suga och tittade mig i ögonen och log. Jag lutade min panna mot hans. 
''Alexa I know I'll just met you but I think I love you'' 
''Carlos, I think I love you to'' Jag kysste honom och han besvarade den. 
Carlos' P.O.V 
''We should go somewhere else'' Jag blinkade mot henne och log halvt. 
''We can go to me'' Hon log och vi ställde oss upp och gick ut. ''Come here'' Hon tog min hand och vi sprang till ett omkläddningsrum. Hon började ta av sig sina kläder och sen öppnade hon ett skåp och kastade in dem andra kläderna och tog ett par andra kläder. Hon satte snabbt på sig dem och stängde skåpet. Vi sprang ut bakvägen och när vi va rätt så långt ifrån klubben började vi gå istället. Tio minuter senare var vi framme och hon öppnade porten, vi sprang upp för trappen och hon låste upp dörren och vi gick in. Hennes hund Roxie kom fram och hälsade på oss. Vi gick in till köket och hon öppnade ett skåp.
''Do you want popcorn?'' Hon log mot mig och tog fram en popcorn påse. 
''Yeah'' Jag log mot henne och hon la in popcorn påsen i mikron och hon satte på den. Hon vände sig om mot mig och log, jag gick fram till henne och kramade om henne. Hon hoppade upp på köksbänken och log mot mig. Jag gick fram mot henne och kysste henne, vi båda hoppade till när mikron började pipa. Hon hoppade ner från bänken och tog ut popcornen, hon tog ut en burk och hällde i popcornen. Vi gick in i hennes rum och vi la oss i hennes säng och satte på tv. Det var filmen The Last Song, jag la armen om henne och hon lutade huvudet mot min bröstkorg, jag lekte lite med hennes hår. Hon vände sig om mot mig och log, hon lutade sig mot mig och kysste mig. Jag drog upp henne på mig och började suga på samma ställe som i klubben. Hon drog av sig sin tröja och började med min, jag hjälpte henne av med den och när den var av fortsatte jag suga på hennes ömma punkt. Hon smekte mina magrutor och jag stönade mot hennes hals, hennes händer gled ner till min v linje, hon började försöka få av mina byxor och hon lyckades. Jag slutade suga på hennes hals och hon tog av mig mina byxor men lät kalsongerna vara kvar. Hon satte sig på mig och kysste mig, jag besvarade kyssen och slickade på hennes läpp för att få komma in. Hon lät mig komma in och våra tungor bråkade ett tag tills vi hittade rytmen. Jag drog av hennes shorts utan att bryta kyssen, hon smekte mina magrutor och trevade neråt, hon smekte min v linje och gick längre ner. Hon bröt kyssen och backade bakåt till mina knän, hon drog av mig mina kalsonger och lutade sig mot min penis.
Alexa's P.O.V 
Jag började slicka på huvudet, jag tog sen in mer och mer av honom i munnen. Han stönade högt och jag tog in penisen tills huvudet var längst bak i min mun. Jag började röra mig upp och ner, jag använde tänderna lite och han stönade ännu mer. 
''I'm cuming'' Han tittade på mig och jag slutade suga. Jag satte mig upp och vi bytte ställning så att han var på toppen. Han spände upp min bh och drog sen av den, han började suga på min ömma punkt igen och gick neråt närmre mina bröst. Han lämnade ett spår av kyssar ner till mina bröst. När han kom ner till dem så började han suga på min högra bröstvårta och smekte mitt vänstra bröst med hans andra hand. Jag stönade högt. När han var klar med den högra bröstvårtan gick han vidare till den vänstra. Jag smekte hans hår och stönade, han slutade suga på min bröstvårta och började kyssa mig på magen och ner mot mina stringtrosor. Han drog av dem och kastade dem på golvet, han lutade sig fram och började slicka. Medans han slickade stoppade han in ett finger i mig. 
''Mm..Carlos'' Jag stönade högt och krökte min rygg. Han stoppade in ett till finger och började att köra in och ut. Jag skrek ut hans namn. Ingen av oss märkte att nåns telefon ringde. 
''I'm cuming!'' Jag skrek ut och han drog ut sina fingrar och slickade på dem. Han tittade på mig och log, han satte sen hans penis huvud mot min ingång och tryckte in den. Jag stönade och drog med mina naglar på hans rygg. Han lät mig anpassa hans storlek sen började han köra in och ut, hårdare och snabbare. Jag fortsatte att dra mina långa naglar mot hans rygg. Vi båda stönade och skrek varandras namn. Han blev hårdare och höll om mina höfter med hans händer. Det ända man kunde höra i lägenheten var våra stön och våran hud som slog emot varandra. Han kysste mig mjukt på läpparna och tittade sen in i mina ögon. 
''Carlos I know this are going to sound weird but, I really love you'' 
''Alexa, I love you more'' 
''CARLOS I'M CUMING!'' Jag stönade högt och skrek hans namn typ tusen gånger. Hans varma vätska flög in i mig, han blev lugnare men fortsatte och drog sen ut. Jag tittade på honom och skrattade. 
''Why are you laughing?'' Han tittade på mig med ett sött leende och skrattade med mig. 
''You look so cute when you are concentrated'' Jag log och kysste honom, han la sig ner bredvid mig och jag la på oss täcket. Jag lutade huvudet mot hans bröst och han lekte med mitt hår. 
''Promise to never leave me'' Jag tittade upp på honom. 
''I will never leave you Alexa'' Han kysste mig på pannan och log sött mot mig. 
''Carlos, you always make me smile even if I just have meet you'' Han log mot mig och kysste mig mjukt. Jag var tvungen att ställa mig upp och gå och släcka i köket och sån. 
''I borrow your shirt'' Jag log och satte på mig den. 
''Sure'' Han log och skrattade. Jag gick ut och släckte i köket och låste dörren, jag sprang tillbaka till mitt rum och stängde av tvn.
''Can I get my phone?'' Han log mot mig och jag tog upp hans byxor och drog ut hans telefon och kastade den till honom. Sen tog jag upp mina shorts och tog upp min telefon och kröp tillbaka till Carlos. Jag lutade mig mot hans bröst och låste upp min mobil, ett samtal och fyra sms allting av Elice. Jag kollade på sms:n : 
''Where are you? I and James are done and you two weren't there'' 
''ALEXA WHERE THE FUCK ARE YOU?'' 
''Please don't tell me that you and him are in your house'' 
''ALEXA I NEED TO TALK TO YOU''  
Jag orkade inte svara på dem utan låste mobilen och la den på sängbordet bredvid mig och Carlos. 
Carlos' P.O.V 
Jag hade typ sju sms från killarna, tre från James som löd så här: 
''CARLOS WHERE ARE YOU? 
''I have talked to the guys and they sayed that you weren't there so where are you?'' 
''Carlos where are you?'' Sen två från Kendall som löd så här: 
''James called and sayed that you are gone, where are you and James?'' 
''James are also gone an we can't reach him, where are you two?'' Sen dem två sista var från Logan: 
''Okay, why are you and James ignoring us?'' 
''Carlos where are you two?'' Jag läste alla sms om och om igen tills jag låste mobilen och kollade på Alexa. Hon hade somnat på mitt bröst med min tröja. Jag la armen om henne och somnade. 
 
 

Kommentarer

  • HJ säger:

    MERAAAA!!!!!!

    2013-07-22 | 11:49:04

Kommentera inlägget här: