Why? Chapter 02

Kategori: Why?

 
Alexa's P.O.V 
Jag kände ett tryck i madrassen bredvid mig och sen kände jag en blöt tunga slicka på mitt ansikte, jag försökte trycka bort den stora hunden men hon stod kvar där hon stog. 
''Roxie, what?'' Jag förstod att hon inte skulle svara så jag satte mig upp och gnuggade mina ögon. Min mobil vibrerade lite och jag tog upp den och såg ett sms, ett sms från Carlos. Jag låste upp mobilen och läste smset. 
''Uhm.. I know we are meeting tomorrow but I wonder if you would want to meet me and James today? x'' Jag log förvånat och svarade snabbt. 
''Yes, where sould we meet? x''
''Starbucks? x''
''Sure, when? x''
''Uhm about half an hour?x''
''Sure, I just get ready, can my dog Roxie hang with?x''
''Sure, bye then xx''
''Bye xx'' Jag log och hoppade ut från sängen och tog fram kläder, ett par shorts, ett vitt linne, mina glasögon, min klocka och ett smycke, jag gick in till toaletten och borstade tänderna och sen sminkade jag mig lite lätt, med lite ögonskugga, eyeliner och maskara. Jag satte på mig mina kläder och gick ut från toan och borstade håret samtidigt. 
''Roxie, come here babe'' Roxie flög ut från mitt rum och satte sig vid mina fötter. Jag satte på henne nosgrimman och läderkopplet. När hon var klar satte jag upp mitt röda hår i en hög tofs och satte på mig mina converse. Roxie gnydde till och samtidigt ringde min mobil. Jag sprang och hämtade min mobil och min bästis namn lyste upp skärmen. 
''Hello?''
''Hii, what are you doing Alexa?''
''I'm are going to meet Carlos and James in about ten minutes''
''Ohh, get lucky babe, byee''
''Bye?'' Det knäppte till igen och pipen började igen. Jag la ner min mobil i min ficka och tog Roxie, och öppnade dörren och vi gick ut. Jag låste dörren och vi sprang ner för trapporna, jag puttade upp porten och vi gick ut. Vi började gå mot starbucks. 
Carlos' P.O.V 
''James  c'mon hurry!'' 
''Fox, dosen't wanna go'' Jag gick in i turne bussen och såg Fox ligga i James knä. 
''Yeah Fox dosen't want to go?'' 
''Okay, I'm coming'' Jag satte fast kopplet i Sydneys halsband och kastade Foxs koppel till James. James satte fast kopplet och vi började gå mot starbucks. Eftersom våran turne buss står rätt så nära starbucks så var det bara en minut till det om man gick fort. Vi gick ju ändå rätt så fort så när vi kom fram så var inte hon där än, så vi satte oss vid ett bord och jag höll koll efter henne. 
''I think thats her'Jag pekade lite smått mot en rödhårig och hennes rottweiler. Hon tittade på mig och James och log smått, hon längde även lite på stegen och hon var framme vid oss.
''Can I sit here?'' Hon tittade på stolen mellan mig och James. 
''Sure'' Jag log charmerande och hon satte sig ner. Sydney viftade lätt på svansen och luktade lite smått på hennes hund. Hennes hund viftade på svansen och luktade på Sydney.
''Uhm.. I'm Alexa Waters and this is my dog Roxie'' Hon log charmerande. 
''I'm James Maslow and this is Fox'' James log snällt. 
''I'm Carlos Pena Jr and this is Sydney'' Jag log charmerande mot henne. 
''Should we go somewhere?'' James flikade in. 
''I know where we can go'' Alexa log smickrande och ställde sig upp. 
''Are you two coming?'' Hon log igen och blinkade med ena ögat mot mig. 
''Yes'' Jag log och besvarade hennes flört. 
''I should go back to the tour bus with Fox'' James ställde sig upp och började gå till turne bussen. 
''Okay?'' Jag och Alexa log samtidigt och jag ställde mig upp, vi började gå åt det andra hållet. Alexa log stort och klappade Roxie. 
''I know a place where we can release the dogs'' Hon log stort. Vi gick dit och det var en lång strand med inga människor alls.  Jag släppte Sydney och hon sprang iväg. Alexa släppte sin hund Roxie och hon flög iväg efter Sydney. Vi gick till en bänk ett par meter ifrån där vi stog. 
''Can you sing?'' Jag frågade henne med darrande röst. 
''I think so, my mum wanted me to be a singer'' Hon rodnade och log mot mig. 
''Do you want to sing for me? I can sing with you'' Jag log charmerande. 
''Sure'' Hon log stort, hon var så vacker. 
''Which song?'' Jag log smickrande. 
''I'm gonna love you through it by Martina Mcbride?'' Hon blinkade med ena ögat och log. 
''Okay, you can start'' 
''I sing the first verse'' Hon log och började sakta sjunga. 
''She droped the phone and burst into tears, the doctor just confirmed her fears'' Hennes röst lät som änglar.
''Her husband held it in and helt her tight, cancer don't discriminate or care if you're just 38'' Jag sjungde med henne den här gången. 
''With three kids who need you in their lives, He said, "I know that you're afraid and I am, too, but you'll never be alone, I promise you" '' Jag log mot henne och hon skrattade lågt. 
''Roxie come here!'' Hennes hund kom springande mot oss och stannade vid hennes fötter. Hon satte på henne kopplet och nosgrimman. Efter hennes hund kom Sydney springande med svansen viftande, jag satte på henne sitt kopplet också. 
''Should we go?'' Hon log smått ''I know a place where we can get ice- cream'' 
''Sure'' Jag log och vi ställde oss upp. Hon började gå och jag hängde med henne. Efter ca fem minuter av att gå i tystnad, ingen pinsam tystnad utan bara en vanlig tystnad. Kom vi fram till glass stället. Hon beställde en glass med en vanilj kula och betalade. Jag beställde också en kula men med choklad. 
''Where should we go now?'' Hon log stort och helt plötsligt började nåns telefon ringa, vi båda tog upp våra telefoner och det var inget på min. 
Alexa's P.O.V 
Det var min chef som ringde. 
''Hello, what is it?'' 
''You know the two celeberties that will come today?'' 
''Yes, I know who they are'' 
''Who?'' 
''You know Big Time Rush?'' 
''Yes, ofcurse I know who they are'' 
''Uhm.. James Maslow and Carlos Pena are going here'' 
''Wait... What?'' Jag slängde en förvånad blick på Carlos, han ser inte ut som en sån kille. Han ser så oskydlig ut. 
''Alexa?'' 
''Yes?'' 
''I need to go bye'' 
''Bye'' Jag stängde av samtalet och log mot Carlos. 
''I know where we can go'' Jag log charmigt mot Carlos och tog tag i hans hand och började gå i riktningen mot mitt hem. 
''Where?'' Han tittade förvånat på mig och log. 
''To my house if you want to?'' 
''Sure'' Han log och höll om min hand, jag ville inte släppa hans hand. Det kändes så tryggt att gå där med min hand i hans. Det tog ca tio minuter att gå hem till mig och hela tiden höll jag och Carlos varandras hand. Tillslut var jag tvungen att släppa hans hand och öppna porten. Vi tävlade sen upp för trapporna till min lägenhet, väl framme låste jag upp dörren och vi klev in. Jag stängde dörren och log mot Carlos. Roxie satte sig ner och jag tog av henne nosgrimman och kopplet. Han tog av Sydney kopplet och hon sprang efter Roxie. Vi gick in till vardagsrummet och satte oss i soffan. Han la armen runt mig och jag lutade mig mot hans axel. Jag satte på tvn och letade efter något att titta på. Helt plötsligt ringde nåns telefon igen, vi båda tog upp våra telefoner. Det var inte min som ringde iallafall. Carlos svarade i sin telefon. Jag hörde nästan inget av vad den som han pratade med sa, han hade kvar armen runt mig och jag låg fortfarande på hans axel. Han tryckte av samtalet och låste sin mobil. 
''Alexa?'' 
''Yes?'' 
''Uhm.. I need to go, me and James are going to a place in an hour'' 
''Okay'' Jag log eftersom jag visste vart dem skulle, jag flyttade mig från hans axel och han ställde sig upp. Jag gick med honom till dörren. 
''Sydney!'' Sydney kom springande och satte sig vid hans fötter. Han satte på henne kopplet och tittade sen på mig, han drog in mig i en kram och jag besvarade kramen. Jag tog tag i hans nacke och kysste honom. Han log mot mina läppar och besvarade kyssen. Vi slutade kyssas och kramade om varandra en sista gång. 
''Bye, see you tomorrow'' Jag log mot honom och blinkade med ena ögat. 
''Bye'' Han drog in mig i en sista kram och öppnade sen dörren och dem gick ut. Jag stängde dörren efter honom och gick till soffan, fortfarande helt chokad, jag har precis kysst Carlos från Big Time Rush. 
 
--
So ehm.. vad tycks? 

Kommentarer

  • HJ säger:

    MER!

    2013-07-21 | 20:55:08
  • Elliepellie säger:

    GRYM!!! Vill bara läsa nästa.

    2013-07-21 | 22:02:47
    Bloggadress: http://elliedahlerus.blogg.se/

Kommentera inlägget här: